Veelgestelde vragen

Waar kan ik Medimee producten kopen?

Medimee producten die u op deze website aanklikt, worden via www.bol.com verkocht. Zo kunnen wij garanderen dat u veilig bestelt en de producten zo snel mogelijk in huis heeft.

Medimee producten zijn geen gewone tassen maar zijn specifiek bedoeld om medicijnen mee te nemen. Alle artikelen worden verkocht via www.bol.com of bij (web) winkels die Medimee producten in het assortiment hebben. Kijkt u bij de voorwaarden van de verkopende partij voor alle voorwaarden.


Is een extra koelelement nodig bij de Bookstyle etui?

Dat kunt u het beste overleggen met uw apotheker. Het hangt af van het soort medicijnen dat u mee wilt nemen en de omstandigheden waarin u reist. In het voorvak is ruimte voor een klein koelelement. U dient deze wel zelf aan te schaffen. De meeste winkels die lunchdozen verkopen, hebben ook kleine koelelementen in hun assortiment. Let u wel op: sommige medicijnen mogen niet te koud worden.


Zijn Medimee producten waterdicht?

Nee, ze zijn niet waterdicht. Ze zijn wel bestand tegen een (fiks) regenbuitje.


Zijn de Medimee producten geschikt voor dagelijks gebruik?

Ja, u kunt de Medimee producten gebruiken voor dagelijks gebruik.

De sleutelhanger is daar zeer geschikt voor. Uw noodmedicatie heeft u altijd direct bij de hand.

De Bookstyle etui en roletui zijn met name geschikt voor pillen in de oorspronkelijke blisterverpakking (strips). Losse pillen zullen de etuis sneller vies maken en zijn er bovendien lastiger uit te halen. Ik adviseer om de pillenstrips in de etuis mee te nemen en de losse pillen in sorteerdoosjes of hersluitbare plastic zakjes mee te nemen. De sorteerdoosjes kunt u in het voorvak van de Bookstyle etui apart meenemen. De plastic hersluitbare zakjes kunt u in de ritsvakken meenemen. Zo kunt u ze ook nog beschermen tegen hitte of koude. De beide etuis worden geleverd zonder sorteerdoosjes of zakjes.


Passen mijn medicijnen er wel in?

Kijkt u goed naar het formaat van de medicijnvakken en vergelijk die met uw eigen medicijnen. De meeste gangbare pillen en/of pillenstrips passen er in. Bij de productfoto's krijgt u een goede indruk van het formaat van de producten en wat er zoal in past. Mocht dat niet voldoende zijn, dan kunt u mij persoonlijk mailen op info@medimee.nl Geeft u dan goed de maten aan, inclusief dikte en evt. aantallen. Ik probeer dan met u mee te denken. Indien het medicijn toch niet past kunt u het product altijd terug sturen. U dient dan wel rekening te houden met retourkosten.


Als ik op de koop knop klik, word ik doorgelinkt naar een andere website. Klopt dit wel?

Ja, dat klopt. Medimee worden verkocht via www.bol.com  Als u via deze webpagina op het product klikt, wordt u doorgestuurd naar www.bol.com. Daar wordt uw bestelling verder afgehandeld door een bedrijf dat Medimee producten heeft ingekocht. U hoeft zich geen zorgen te maken. Op deze manier garanderen wij een veilige bestelling en dat uw product zo snel mogelijk geleverd wordt.


Hoe kan ik contact opnemen?

Voor vragen die te maken hebben met de bestelling kunt u het beste contact opnemen met het bedrijf waar u het Medimee product heeft gekocht.

Heeft u vragen over het gebruik van het product? Of bijvoorbeeld een bepaald medicijn wel past? Of het geschikt is voor andere doeleinden? Of heeft u een goed idee voor verbeteringen of ideeën voor toekomstige producten? Dan hoor ik die graag van u via info@medimee.nl

Wilt u graag zelf Medimee producten verkopen? Neemt u dan contact op door een mail te sturen naar info@medimee.nl. U krijgt van mij alle informatie over inkoopmogelijkheden.